Bułeczki Z Szynką Morelową
Jedna porcja zawiera 278 kalorii, 11g białka, oraz 2G tłuszczu. Przepis ten służy 4. Jeśli 1,52 zł za porcję spada w Twoim budżecie, bułki z szynką morelową mogą być wybitnym bez glutenu, bez nabiału i przyjazny dla fodmap przepis do wypróbowania. Udaj się do sklepu i odbierz nektar morelowy, szynkę, ryż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Morelowe Bułeczki Śniadaniowe, Bułeczki Z Cynamonem Morelowo-Orzechowym, oraz Quick Apricot Pecan Cinnamon Rolls.
Instrukcje
W dużym rondlu na średnim ogniu połączyć 1-1 / 3 szklanki nektaru morelowego, musztardy i soli; doprowadzić do wrzenia. Wymieszać z ryżem.
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić na 6-8 minut lub do wchłonięcia płynu.
Dodaj natkę pietruszki i puch widelcem.
Umieść około 1/4 szklanki mieszanki ryżowej na każdym plasterku szynki. Nakładać dwa przeciwległe rogi szynki na mieszaninę ryżu; zabezpieczyć wykałaczką.
Na dużej patelni na średnim ogniu połączyć syrop i pozostały nektar; doprowadzić do wrzenia.
Dodać bułki z szynką; zmniejszyć ciepło. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez około 5 minut lub do rozgrzania, od czasu do czasu zalewając sosem.