Ciasto miodowe na Nowy Rok
Need a deser bezmleczny i wegetariański? Ciasto miodowe na Nowy Rok może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 373 kalorie. Ten przepis służy 10. Na 2,56 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Sylwester wydarzenie. 18 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz niebieloną mąkę, miód, zmielony kardamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Noworoczne ciasto ryżowe, Czerwony aksamitny tort i Szczęśliwego Nowego Roku, oraz Nian Gow (sticky Chinese New Year ' s Cake) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni.
Pierwszy zestaw składników wymieszać w misce i ustawić aside.In Robot kuchenny ubić jajka z cukrem, miodem i olejem.
Dodać mieszankę mąki na przemian z herbatą, pulsując za każdym razem 2-3 razy, tylko do momentu połączenia, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki.
Wlać do natłuszczonej patelni z rurką.
Piec 1 godzinę, lub aż nóż włożony w środku ciasta wyjdzie czysty.Odwróć ciasto na stojaku i ostudzić.