Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta z marmoladą. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 535 kalorii. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pomarańczową marmoladę, skórkę pomarańczową, grand marnier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Pomarańczowa marmolada-babeczki Ricotta z lukrem Marmoladowym, Sekretny składnik (Marmolada): Marmolada i śmierdzące kanapki z serem, oraz Ciasto Marmoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Za pomocą ostrego noża wyciąć całą skórkę i biały rdzeń z pomarańczy w szerokie paski. Obetnij wszelkie ciało, które nadal przylega do białego pestki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowy
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
2
Umieścić skórkę w małym ciężkimsaucepan.
3
Dodaj zimną wodę do pokrycia; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
4
Drenaż. Powtórzyć z zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
5
Drenaż; skórka rezerwowa.
6
Połącz cukier i 2 szklanki wody w tym samesaucepan. Mieszaj na średnim ogniu, aż cukry rozpuszczą się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Woda
7
Dodaj skórkę pomarańczową, anyż Gwiaździsty i fasolę wanilii. Doprowadzić do wrzenia. Reduceheat do niskiej i gotować na wolnym ogniu, częściowo przykryte i mieszając od czasu do czasu, aż skórka jest miękka i syrop zgęstnieje, 50-60 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Skórka Pomarańczowa
Anyż Gwiaździsty
Syrop
8
Lekko ostudzić.
9
Skórkę przełożyć na deskę do krojenia i cienko pokroić. Return peel to syrup.DO naprzód: można dokonać 1 tydzień do przodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop
10
Umieścić w słoiku, przykryć i schłodzić.
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. patelnia z masłem.Linia z okrągłym papierem pergaminowym; papierem maślanym. Przynieś porzeczki i Grand Marnier Toa gotuj na wolnym ogniu w małym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grand Marnier
Porzeczki
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Piekarnik
Patelnia
2
Usuń z ciepła i niech strome.
3
Tymczasem przesiać mąkę, proszek do pieczenia isalać do średniej miski. Używając miksera elektrycznego, ubij 10 łyżek masła i cukru wdużej misce, aż będzie lekki i puszysty, około 3 minut. Ubić w soku pomarańczowym, marmoladzie i skórce pomarańczowej. Ubij w jajkach jeden po drugim, dobrze mieszając między dodatkami (mixturemay wyglądać zsiadłe).
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Sok Pomarańczowy
Skórka Pomarańczowa
Marmolada
Masło
Mąka Uniwersalna
Cukier
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Dodaj suche składniki w 3 dodatkach i mleku w 2 dodatkach, zaczynając i kończąc z suchymi składnikami i ubijając do blendbetween dodatków. Beat in any Grand
5
Marnier nie wchłania się przez porzeczki. Porzeczki Foldin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porzeczki
6
Wlać ciasto do przygotowanej patelni; wygładzić wierzch.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Piec ciasto, aż tester włożony dośrodka wyjdzie czysty, a góra jestrozłożona, 40-45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Ostudzić w patelni na stojaku drucianym. DO przodu: może być wykonany 1 dzień. Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Patelnia
9
Usuń boki patelni z ciasta. Odwróć talerz do serwowania. Ułóż candiedorange peel over i szczotkować z somsyrup, w razie potrzeby.