Ciasto Marmoladowe

Ciasto Marmoladowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta z marmoladą. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 535 kalorii. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pomarańczową marmoladę, skórkę pomarańczową, grand marnier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Pomarańczowa marmolada-babeczki Ricotta z lukrem Marmoladowym, Sekretny składnik (Marmolada): Marmolada i śmierdzące kanapki z serem, oraz Ciasto Marmoladowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Za pomocą ostrego noża wyciąć całą skórkę i biały rdzeń z pomarańczy w szerokie paski. Obetnij wszelkie ciało, które nadal przylega do białego pestki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomarańczowyPomarańczowy
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
2
Umieścić skórkę w małym ciężkimsaucepan.
3
Dodaj zimną wodę do pokrycia; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
4
Drenaż. Powtórzyć z zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
5
Drenaż; skórka rezerwowa.
6
Połącz cukier i 2 szklanki wody w tym samesaucepan. Mieszaj na średnim ogniu, aż cukry rozpuszczą się.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
7
Dodaj skórkę pomarańczową, anyż Gwiaździsty i fasolę wanilii. Doprowadzić do wrzenia. Reduceheat do niskiej i gotować na wolnym ogniu, częściowo przykryte i mieszając od czasu do czasu, aż skórka jest miękka i syrop zgęstnieje, 50-60 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Anyż GwiaździstyAnyż Gwiaździsty
SyropSyrop
8
Lekko ostudzić.
9
Skórkę przełożyć na deskę do krojenia i cienko pokroić. Return peel to syrup.DO naprzód: można dokonać 1 tydzień do przodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
10
Umieścić w słoiku, przykryć i schłodzić.
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. patelnia z masłem.Linia z okrągłym papierem pergaminowym; papierem maślanym. Przynieś porzeczki i Grand Marnier Toa gotuj na wolnym ogniu w małym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grand MarnierGrand Marnier
PorzeczkiPorzeczki
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Usuń z ciepła i niech strome.
3
Tymczasem przesiać mąkę, proszek do pieczenia isalać do średniej miski. Używając miksera elektrycznego, ubij 10 łyżek masła i cukru wdużej misce, aż będzie lekki i puszysty, około 3 minut. Ubić w soku pomarańczowym, marmoladzie i skórce pomarańczowej. Ubij w jajkach jeden po drugim, dobrze mieszając między dodatkami (mixturemay wyglądać zsiadłe).
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
MarmoladaMarmolada
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodaj suche składniki w 3 dodatkach i mleku w 2 dodatkach, zaczynając i kończąc z suchymi składnikami i ubijając do blendbetween dodatków. Beat in any Grand
5
Marnier nie wchłania się przez porzeczki. Porzeczki Foldin.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorzeczkiPorzeczki
6
Wlać ciasto do przygotowanej patelni; wygładzić wierzch.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Piec ciasto, aż tester włożony dośrodka wyjdzie czysty, a góra jestrozłożona, 40-45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Ostudzić w patelni na stojaku drucianym. DO przodu: może być wykonany 1 dzień. Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
9
Usuń boki patelni z ciasta. Odwróć talerz do serwowania. Ułóż candiedorange peel over i szczotkować z somsyrup, w razie potrzeby.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn