Pikantna Wegetariańska Faszerowana Papryka
Pikantne Wegetariańskie nadziewane papryki mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.62 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 986 kalorii. Jeśli masz paprykę jalapeno, pomidory w puszkach, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy jako deser. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 83%. Podobne przepisy to Papryka Nadziewana Wegetariańska, Papryka Nadziewana Wegetariańska, oraz Papryka Nadziewana Wegetariańska.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę, pieprz Poblano chile, pieprz jalapeno, i czosnek w gorącym oleju, aż cebula i papryka są zmiękczone, 5 do 6 protokół. Wymieszać ryż do mieszanki cebuli; gotować, aż ryż jest lekko rumiane, 3 do 4 protokół.
Wymieszaj bulion warzywny, pomidory z zieloną papryką chile i kukurydzę do mieszanki ryżu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, aż bulion zostanie wchłonięty, 7 do 10 minut. Doprawić mieszankę ryżu solą i pieprzem; wymieszać w 1/2 szklanki sera Monterey Jack i kolendry.
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić.
Umieść topy z powrotem na każdej zielonej papryce; owiń każdą paprykę luźno folią aluminiową.
Piec owinięte papryki w nagrzanym piekarniku, aż zmiękną, 15 do 20 protokół.
Wyjąć paprykę z piekarnika i obniżyć temperaturę piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C). Ostudzić paprykę całkowicie, około 20 minut.
Postaw zieloną paprykę prosto w naczyniu do pieczenia o wymiarach 8x8 cali. Użyj folii aluminiowej z wcześniej ,aby "zagnieździć" paprykę, jeśli to konieczne. Każdą paprykę napełnij mieszanką ryżową, a na wierzch polej bułką tartą panko i pozostałym serem Monterey Jack.
Umieść szczyty z powrotem na każdej zielonej papryce.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser się rozpuści, 25 do 30 minut.