Ciasto marchewkowe z lukrem twarogowym
Jeśli 48 centów za porcję spada w budżecie, ciasto marchewkowe z lukrem serowym może być super Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 329 kalorii. Ten przepis służy 16. Udaj się do sklepu i odebrać masło, białka, cukier granulowany, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Marchewkowe Z Lukrem Twarogowym, Ciasto marchewkowe z lukrem z bitą śmietaną, oraz Ciasto marchewkowe ciasto z lukrem z ananasem.
Instrukcje
Aby przygotować ciasto, pokryj 13 x 9-calową patelnię do pieczenia sprayem do gotowania; dno patelni wyłożyć papierem woskowym. Pokryć papier woskowy sprayem do gotowania; odstawić.
Miejsce 9 łyżki masła, brązowy cukier, i cukier granulowany w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości 5 minut lub aż dobrze wymieszane.
Dodać jajka i białka, 1 na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu, aż blady i puszysty. Ubić w 2 łyżeczkach ekstraktu z wanilii.
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną, cynamon i 1/4 łyżeczki soli, mieszając trzepaczką.
Dodać mieszankę mąki i maślankę na przemian z mieszanką cukru, zaczynając i kończąc mieszanką mąki; wymieszać po każdym dodaniu. Wymieszać z marchewką. Łyżka ciasto do przygotowanej patelni. Ostro dotknij patelni raz na blacie, aby usunąć pęcherzyki powietrza.
Piec w 350 przez 30 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Schłodzić na patelni 10 minut na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Ostrożnie odkleić papier woskowy; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.
Aby przygotować lukier, umieść serek, 1/4 szklanki masła, 2 łyżeczki wanilii i 1/8 łyżeczki soli w dużej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż będzie gładka. Stopniowo dodawać 2 szklanki cukru pudru, ubijając z małą prędkością, aż będzie gładka (nie przegryzać). Wymieszać pozostałe 3/4 szklanki cukru pudru. Przykryć i schłodzić 30 minut.
Rozłóż lukier na wierzchu ciasta.
Dekoruj posypką. Przechowywać ciasto luźno przykryte lodówką.