Ciasto marchewkowe z lukrem twarogowym

Ciasto marchewkowe z lukrem twarogowym
Jeśli 48 centów za porcję spada w budżecie, ciasto marchewkowe z lukrem serowym może być super Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 329 kalorii. Ten przepis służy 16. Udaj się do sklepu i odebrać masło, białka, cukier granulowany, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Marchewkowe Z Lukrem Twarogowym, Ciasto marchewkowe z lukrem z bitą śmietaną, oraz Ciasto marchewkowe ciasto z lukrem z ananasem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować ciasto, pokryj 13 x 9-calową patelnię do pieczenia sprayem do gotowania; dno patelni wyłożyć papierem woskowym. Pokryć papier woskowy sprayem do gotowania; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Papier WoskowanyPapier Woskowany
3
Miejsce 9 łyżki masła, brązowy cukier, i cukier granulowany w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości 5 minut lub aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać jajka i białka, 1 na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu, aż blady i puszysty. Ubić w 2 łyżeczkach ekstraktu z wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Białka JajBiałka Jaj
JajkoJajko
5
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
6
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną, cynamon i 1/4 łyżeczki soli, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CynamonCynamon
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Dodać mieszankę mąki i maślankę na przemian z mieszanką cukru, zaczynając i kończąc mieszanką mąki; wymieszać po każdym dodaniu. Wymieszać z marchewką. Łyżka ciasto do przygotowanej patelni. Ostro dotknij patelni raz na blacie, aby usunąć pęcherzyki powietrza.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
MarchewMarchew
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Piec w 350 przez 30 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Schłodzić na patelni 10 minut na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Ostrożnie odkleić papier woskowy; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
9
Aby przygotować lukier, umieść serek, 1/4 szklanki masła, 2 łyżeczki wanilii i 1/8 łyżeczki soli w dużej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż będzie gładka. Stopniowo dodawać 2 szklanki cukru pudru, ubijając z małą prędkością, aż będzie gładka (nie przegryzać). Wymieszać pozostałe 3/4 szklanki cukru pudru. Przykryć i schłodzić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
LukierLukier
WaniliaWanilia
MasłoMasło
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Rozłóż lukier na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
11
Dekoruj posypką. Przechowywać ciasto luźno przykryte lodówką.
Składniki, których będziesz potrzebować
PosypkiPosypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn