Ciasto Lodowe Piña Colada
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciasta Lodowego Pina Coladan. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.06 za porcję. Jedna porcja zawiera 593 kalorie, 8G białka, oraz 35 g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka proszku do pieczenia, złoty rum, kokos i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Lody Piña Coladan, Ciasto Lodowe Piña Coladan, oraz Lody Pina Coladan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło 4-by-8-calowy bochenek patelni, dno linii z pergaminem i pergaminem masła; pył z mąką.
W małej misce wymieszać jajka, 2 łyżki. śmietana i 1 łyżka. rum. Do dużej miski przesiać mąkę, 1/2 szklanki cukru, proszek do pieczenia i sól.
Dodać masło i połowę mieszaniny jaj i ubić mikserem elektrycznym, aż dobrze wymieszane, 1 minuta, skrobanie w dół boki miski w razie potrzeby.
Dodaj pozostałą mieszaninę jaj i dobrze ubić. Złożyć w kokosie. Zeskrobać ciasto na patelni i piec, aż ciasto będzie światło złoty i wykałaczka włożona w centrum wychodzi czysty, o 45 protokół.
Ostudzić przez 10 minut, a następnie rozpakować, usunąć pergamin i całkowicie ostudzić na stojaku z drutu.
Umyć i wysuszyć bochenek patelni i linii całkowicie z folią. Za pomocą ząbkowanego noża pokrój ciasto poziomo na 3 równe warstwy.
Pędzel 2 Łyżki. rum równomiernie na pokrojonych bokach ciasta.
Miejsce na dole na patelni bochenkowej. W misce pokonać pozostałe 6 łyżek. śmietana z pozostałą 1 łyżką. cukier aż do uzyskania sztywnych szczytów. W małej misce wymieszaj razem ananasa i pozostając 1 łyżkę. rum. Złożyć mieszaninę ananasa do śmietany.
Na patelni równomiernie rozprowadzić lody na cieście. Wierzch wyłożyć środkową warstwą ciasta, następnie rozprowadzić mieszanką ananasowo-śmietanową. Wierzch pozostałą warstwą ciasta. Przykryć folią i zamrozić do twardości, co najmniej 8 godzin lub do 2 dni.
Wyjąć z zamrażarki 15 minut przed podaniem. Odkręć i odkręć plastikową folię.
Pokroić w 1-calowe plastry gorącym nożem i podawać.