Ciasto Krówkowe Z Polewą Czekoladową
Ten przepis służy 16. Jeśli 40 centów za porcję spada twój budżet, tort Krówkowy z polewą czekoladową może być super bezglutenowe przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 181 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz wanilię, syrop kukurydziany, śmietanę do bicia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Dyniowe Szkliwione Krówkami, Przepis na ciasto czekoladowe (mega Czekoladowe Ciasto Krówkowe), oraz Sernik Czekoladowy Z Polewą Krówkową.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Smaruj 8-calową okrągłą patelnię na ciasto. W średnim rondlu, roztopić masło i 16 oz. czekoladę na średnim ogniu, mieszając, aż będzie gładka.
Zdjąć z ognia. Wymieszać 2 łyżeczki wanilii. Delikatnie mieszać w jajach, aż dobrze połączone.
Wlać do natłuszczonej patelni.
Umieść patelnię na ciasto w patelni 13x9 cali; dodaj ciepłą wodę do głębokości 1 cala.
Piec w temperaturze 177°. przez 35 do 40 minut lub do środka jest ustawiony.
Wyjmij patelnię z kąpieli wodnej; umieść na stojaku z drutu. Chłodne 40 minut.
Ostrożnie Uruchom nóż wokół krawędzi patelni; Odwróć ciasto na stojak z drutu. Schłodzić dodatkowe 20 minut.
Tymczasem w małym rondlu połącz śmietanę do ubijania, syrop kukurydziany i 1 łyżeczkę wanilii. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj 3 oz. czekoladę; mieszaj do rozpuszczenia i wygładzenia.
Ułożyć ciasto na półmisku.
Umieść kawałki woskowanego papieru pod tortem, aby złapać kapanie. Powoli wlać glazury na górze i boki ciasta na pokrycie. Z wąską metalową szpatułką, gładką glazurą na cieście.
Posypać orzechami laskowymi wokół górnej krawędzi ciasta. Po ustawieniu glazury Usuń woskowany papier. Przechowywać w lodówce.