Ciasto Krówkowe Z Polewą Czekoladową

Ciasto Krówkowe Z Polewą Czekoladową
Ten przepis służy 16. Jeśli 40 centów za porcję spada twój budżet, tort Krówkowy z polewą czekoladową może być super bezglutenowe przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 181 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz wanilię, syrop kukurydziany, śmietanę do bicia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Dyniowe Szkliwione Krówkami, Przepis na ciasto czekoladowe (mega Czekoladowe Ciasto Krówkowe), oraz Sernik Czekoladowy Z Polewą Krówkową.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Smaruj 8-calową okrągłą patelnię na ciasto. W średnim rondlu, roztopić masło i 16 oz. czekoladę na średnim ogniu, mieszając, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PiekarnikPiekarnik
2
Zdjąć z ognia. Wymieszać 2 łyżeczki wanilii. Delikatnie mieszać w jajach, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
JajkoJajko
3
Wlać do natłuszczonej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Umieść patelnię na ciasto w patelni 13x9 cali; dodaj ciepłą wodę do głębokości 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
5
Piec w temperaturze 177°. przez 35 do 40 minut lub do środka jest ustawiony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjmij patelnię z kąpieli wodnej; umieść na stojaku z drutu. Chłodne 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
7
Ostrożnie Uruchom nóż wokół krawędzi patelni; Odwróć ciasto na stojak z drutu. Schłodzić dodatkowe 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
NóżNóż
PatelniaPatelnia
8
Tymczasem w małym rondlu połącz śmietanę do ubijania, syrop kukurydziany i 1 łyżeczkę wanilii. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
9
Zdjąć z ognia.
10
Dodaj 3 oz. czekoladę; mieszaj do rozpuszczenia i wygładzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
11
Ułożyć ciasto na półmisku.
12
Umieść kawałki woskowanego papieru pod tortem, aby złapać kapanie. Powoli wlać glazury na górze i boki ciasta na pokrycie. Z wąską metalową szpatułką, gładką glazurą na cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
13
Posypać orzechami laskowymi wokół górnej krawędzi ciasta. Po ustawieniu glazury Usuń woskowany papier. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy LaskoweOrzechy Laskowe
GlazuraGlazura
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn