Ten przepis służy 16 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 437 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz wyciąg z cytryny, mąka, Serek i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto z serem śmietankowym z miodem bitą śmietaną, Ciasto Z Serem Śmietankowym Z Lukrem Z Serem Śmietankowym, oraz Ciasto Kremowo-Serowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, śmietana masło, ser i cukier, aż lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Beat in extracts.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)
3
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól; ubić do kremowej mieszaniny, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)
4
Wlać do natłuszczonej i zalanej mąką 10-in. Rura karbowana patelnia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Piec w temperaturze 325° przez 1-1/4 do 1-1 / 2 godzin lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta.