Ciasto Krakersowe I

Ciasto Krakersowe I
Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc dać ciasto krakers spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 228 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Świetnie sprawdza się jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz białka, krakersy z napojami gazowanymi, daty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Wiśniowe, Placek Maślany, oraz Ciasto Z Budyniem Czekoladowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Lekko nasmaruj jedną 9-calową patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
PiekarnikPiekarnik
2
Kruszyć krakersy na drobne okruchy i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrakersyKrakersy
3
Ubij białka, aż utworzą się sztywne szczyty. Stopniowo ubić biały cukier. Wchodzisz w okruchy cracker. Następnie delikatnie złożyć posiekane daktyle i posiekane orzechy. Wymieszaj ekstrakt z migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Okruchy KrakersówOkruchy Krakersów
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Białka JajBiałka Jaj
DaktyleDaktyle
OrzechyOrzechy
4
Rozprowadzić mieszaninę na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
5
Piec w temperaturze 325 stopni F (165 stopni C) przez 20 minut. Wyłączyć piekarnik ciepła i niech ciasto stać w piekarniku na 10 protokół. Gotowy do podania na wierzch z bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. DeLoach Russian River Pinot Noir z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
DeLoach Russian River Pinot Noir
DeLoach Russian River Pinot Noir
Piękny rubinowy czerwony kolor w szkle, Rosyjska Rzeka Pinot Noir 2018 otwiera się jasnoczerwonymi aromatami owoców truskawek i wiśni. Smaki malin, rabarbaru i ciemnej śliwki spotykają się z odrobiną przyprawy i jasnej kwasowości. Jest to wino o średniej zawartości, z umiarkowanymi taninami i utrzymującym się i przepysznym wykończeniem
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn