Ciasto Krakersowe I
Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc dać ciasto krakers spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 228 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Świetnie sprawdza się jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz białka, krakersy z napojami gazowanymi, daty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Wiśniowe, Placek Maślany, oraz Ciasto Z Budyniem Czekoladowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Lekko nasmaruj jedną 9-calową patelnię.
Kruszyć krakersy na drobne okruchy i odstawić.
Ubij białka, aż utworzą się sztywne szczyty. Stopniowo ubić biały cukier. Wchodzisz w okruchy cracker. Następnie delikatnie złożyć posiekane daktyle i posiekane orzechy. Wymieszaj ekstrakt z migdałów.
Rozprowadzić mieszaninę na przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 325 stopni F (165 stopni C) przez 20 minut. Wyłączyć piekarnik ciepła i niech ciasto stać w piekarniku na 10 protokół. Gotowy do podania na wierzch z bitą śmietaną.