Ciasto Kokosowo-Maślane
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta kokosowo-maślanego. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 740 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodkie kęsy czekoladowe, maślankę, kokos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciasto Kokosowe Bez Gotowania, Ciasto Z Kremem Kokosowym, oraz SOS Maślano-Kokosowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dopasuj piecrust do 9-calowej płytki ciasta zgodnie ze wskazówkami opakowania; złóż krawędzie pod i zaciśnij.
Piec w temperaturze 450 przez 5 minut.
Tosty Kokosowe na 350 przez 5 minut lub do złotego koloru, mieszając dwa razy. Odstawić.
Ubij masło, cukier i mąkę na średniej prędkości za pomocą elektrycznego miksera, aż do wymieszania; dodaj jajka, maślankę i wanilię, dobrze ubijając.
Wymieszać tosty kokosowe i kęsy czekoladowe.
Wlać nadzienie do przygotowanego kawałka.
Piec w temperaturze 325 przez 30 minut; brzegi osłonić folią, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu.
Piec 25 do 30 więcej minut lub do zestawu.