Ciasto Kokosowo-Cytrynowe

Ciasto Kokosowo-Cytrynowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta kokosowo-cytrynowego. Ten przepis służy 45. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 117 kalorii. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz jajka, mąkę, dodatki: żurawinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Ciasto kokosowe babci Yearwood z polewą kokosowo-cytrynową, Full House: Babeczki Kokosowe, Nadzienie Z Twarogu Cytrynowego, Lukier Kokosowo-Cytrynowy, Tosty Kokosowe, oraz Ciasto Kokosowo-Cytrynowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie puszyste; stopniowo dodawać cukier, dobrze ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2
Dodać żółtka, po jednym na raz, ubijając po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
3
Mąkę połączyć z proszkiem do pieczenia, dodać do masy na przemian z mlekiem, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z małą prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać 1 łyżeczkę. wanilia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
4
Ubij białka i sól z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż utworzą się sztywne szczyty. Wymieszać około 1/3 białek do ciasta; złożyć w pozostałych białek. Łyżka ciasto do 3 smarowane i mąki 9-calowe okrągłe patelnie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
5
Piec w temperaturze 350 przez 18 do 20 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; wyjąć z patelni i schłodzić całkowicie na stojakach z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Rozłóż nadzienie cytrynowe między warstwami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
CytrynaCytryna
7
Na wierzchu i bokach ciasta rozprowadzić puszysty biały lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
8
Wierzch i boki posypać kokosem; w razie potrzeby udekorować.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
9
Uwaga: bukszpan jest trujący po spożyciu. Jeśli gałązki bukszpanu są używane jako dekoracja, Wytnij małe koło wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego i umieść na środku ciasta przed ułożeniem gałązek i żurawiny na torcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
10
Usuń dekorację przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje45
Ocena Zdrowia0
Magazyn