Ciasto kokosowe z polewą czekoladową

Ciasto kokosowe z polewą czekoladową
Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.67 za porcję. Jedna porcja zawiera 1414 kalorii, 14g białka, oraz 71 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz sól, maślankę, słodko-gorzką czekoladę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 267 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ciasto Z Białą Czekoladą I Kokosem, Ciasto Orzechowo-Czekoladowo-Kokosowe, oraz Ciasto czekoladowe z lukrem kokosowym.

Instrukcje

1
Dostosuj stojaki piekarnika do górnej środkowej i dolnej środkowej pozycji i rozgrzej piekarnik do 177°. masło i mąka (lub spryskaj sprayem do pieczenia) trzy 9-calowe okrągłe patelnie do ciast.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
2
Mąkę, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i 1/2 łyżeczki soli ubić w średniej misce; odstawić. Z mikserem wyposażonym w mocowanie wiosła, ubić cukier i 1 szklankę masła na średniej prędkości do światła, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Dodać 1 szklankę śmietany kokosowej i ubić do puszystego, o 1 minutę. Ubić w żółtkach i ekstrakcie z wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem KokosowyKrem Kokosowy
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
4
Zmniejsz prędkość do niskiej i dodaj zarezerwowaną mieszankę mąki w 3 dodatkach, na przemian z maślanką.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli
5
Wymieszać tylko do połączenia, skrobanie boki i dno miski z gumową szpatułką w razie potrzeby.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Dodać 2 szklanki kokosa i ubić tylko do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
7
Zamocuj mikser z mocowaniem trzepaczki i umieść białka w czystej, suchej misce do mieszania. Bicie białych na średnich i niskich prędkościach, aż białe zaczną się spieniać, około 1 minuty. Zwiększ prędkość do średniej wysokości i ubijaj białka, aż utworzą się sztywne szczyty, od 2 do 3 minut. Złóż ubite białka w ciasto za pomocą gumowej szpatułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
8
Dziel ciasto równo między przygotowanymi patelniami do ciasta, wygładzając górę gumową szpatułką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
9
Umieść dwie patelnie na ciasto obok siebie na górnym stojaku i trzecią patelnię na Dolnym stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
10
Piec, aż ciasto tester wstawiony w środku ciasta wychodzi czysty, o 15 do 20 minut, naprzemiennie pozycje ciasta w połowie pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
11
Przenieść ciasta do regałów chłodzących i schłodzić 10 minut w patelniach. Ciasto obrócić bezpośrednio na stojaki i całkowicie ostudzić, około 1 godziny.
12
W międzyczasie, dopasuj mikser z mocowaniem trzepaczką i ubijaj serek śmietankowy, pozostały krem kokosowy (około ¼ szklanki), a pozostałe 2 łyżki masła na średniej prędkości do światła, 1 do 2 minut. Zmniejsz prędkość do niskiej i dodaj cukier cukierniczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem KokosowyKrem Kokosowy
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
13
Wymieszaj na niskim poziomie, aż do włączenia, następnie zwiększ prędkość do średniej wysokości i ubijaj, aż będzie puszysta, 2 do 3 minut. Złożyć orzechy makadamia do lukier z gumową szpatułką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Pojedynczo Porcjowane, Schłodzone Ciasto Z Białymi Kawałkami Orzechów MakadamiaOpakowanie Pojedynczo Porcjowane, Schłodzone Ciasto Z Białymi Kawałkami Orzechów Makadamia
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
14
Ułóż jedną warstwę ciasta, z góry na dół na talerzu ciasta lub pergaminie (patrz UWAGI powyżej). Szpatułką przesuniętą, posmarować połową lukru twarogowego. Wierzch drugą warstwą ciasta, góra-dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Z Serem śmietankowymLukier Z Serem śmietankowym
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
15
Rozłóż pozostałą lukier z serem śmietankowym, a następnie wierzch trzecią warstwą ciasta, od góry do dołu. Naciśnij ciasto delikatnie ręką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Z Serem śmietankowymLukier Z Serem śmietankowym
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
16
Krem i syrop kukurydziany zagotować na wolnym ogniu w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
17
Zdjąć z ognia.
18
Dodać czekoladę i ubijać do rozpuszczenia i wygładzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
19
Rozłóż 1 szklankę glazury na górze i bokach ciasta z przesuniętą łopatką. Zamrażać, aż glazura jest prawie ustawiona, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
20
Wlać pozostałą glazurę na ciasto działa szybko, aby gładkie boki i górę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
21
Posypać pozostałą 1/4 szklanki kokosa. Przechowywać w lodówce ciasto, aż glazura jest jędrna, 30 minut do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
22
Serw.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn