Ciasto Kawowe Po Obiedzie
Po kolacji ciasto kawowe może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru porannego posiłku. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 388 kalorii. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz lody latte, ciastka waflowe wypełnione śmietaną, kahlúa i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Staromodny tort kawowy-zwieńczony polewą streusel, ten tort kawowy jest nieodparty, Kawa po kolacji, oraz Przyprawiona Kawa Po Kolacji.
Instrukcje
Złóż 12-calowy pasek papieru woskowego na pół wzdłuż. Nałóż na patelnię 8-calowy Bochenek sprayem do gotowania; umieść papier woskowy na patelni, dzięki czemu długie końce rozciągają się na długie boki patelni.
Ułóż 12 ciasteczek na przygotowanej patelni.
Mżawka 1 1/2 łyżki Kahla na ciasteczka; odstawić.
Beat 2 kubki lodów z dużą prędkością miksera 10 sekund lub aż gładkie i zmiękną.
Lody rozprowadzić równomiernie na nasączonych Kahla ciasteczkach. Zamrozić 20 minut.
Powtórz procedurę nakładania warstw z ciasteczkami, Kahla i pozostałymi lodami. Przykryć folią i zamrozić od 8 do 24 godzin.
Wyrzucić folię. Odwróć ciasto na talerz; usuń papier woskowy. Zamrażać, aż będzie gotowy do zamarznięcia.
Złóż granulki kawy rozpuszczalnej na ubitą polewę; rozprowadź mieszaninę na wierzchu i bokach ciasta.
Ciasto pokroić w plasterki 3/4 cala i podawać natychmiast.