Ciasto Kawowe Cappuccino-Czekoladowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj Cappuccino-Czekoladowe Ciasto kawowe. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 135 kalorii. Ten przepis służy 9. Udaj się do sklepu i odbierz sproszkowaną kawę rozpuszczalną, kokos, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tort Cappuccino Z Podwójną Czekoladą, Ciasto Czekoladowe Z Kremem Cappuccino, oraz Tort Czekoladowy Mokka Z Lukrem Cappuccino dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 400ºF. Patelnia kwadratowa, 8x8x2 cale.
Wymieszać kokos, orzechy, 1/4 szklanki cukru i 1 łyżkę masła; odstawić.
Pokonać pozostałe składniki, z wyjątkiem chipsów czekoladowych i kawy w dużej misce na niskiej prędkości 30 sekund, skrobanie miski stale. Beat na średniej prędkości 4 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Wlać na patelnię. Wymieszać razem czekoladę i kawę; łyżkę na ciasto. Lekko zawirować mieszaninę czekolady przez ciasto kilka razy z nożem do marmurkowego projektu.
Posypać mieszankę kokosową równomiernie na wierzchu.
Piec 20 do 25 minut lub do jasnego złotego koloru.