Ciasto karmelowo-marchewkowe
Ciasto karmelowo-marchewkowe wymaga około 3 godziny i 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 9. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 537 kalorii. 30 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka wody, zmielony cynamon, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 36%. Spróbuj Ciasto karmelowo-marchewkowe, Ciasto Marchewkowe Z Przekąskami, oraz Marchew Ciasto Przekąski Bites dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj dno tylko 8-calowej kwadratowej patelni sprayem do gotowania bez mąki. W średniej misce, wymieszać ciasto beat, woda, 1/2 szklanki masła, cynamon i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na dużej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu. Wymieszać z marchewką i rodzynkami.
Piec 30 do 35 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym, około 2 godzin.
Pokrój w 3 rzędy po 3 rzędy.
W rondlu 2-ćwiartkowym wymieszaj wszystkie składniki sosu karmelowego.
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu. Gotować od 8 do 10 minut, stale mieszając trzepaczką, aż do bogatego karmelowego koloru.
Wyjąć z ognia; ostudzić 20 minut.
Ułóż kawałki ciasta na pojedynczych talerzach deserowych.
Tuż przed podaniem polać ciasto sosem.