Ciasto jagodowo-brzoskwiniowe może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 282 kalorie. Ten przepis służy 12. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka proszku do pieczenia, jagód, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Ciasto Brzoskwiniowe, Bourbon Peach Pound Cake, oraz Funt Ciasto Brzoskwiniowy Pudding.
Instrukcje
1
W dużej misce, masło śmietankowe i cukier do lekkiego i puszystego. Ubić w jajkach, jeden po drugim. Beat in milk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Wlać do natłuszczonej i zalanej mąką 10-in. Rura karbowana patelnia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Piec w temperaturze 350° przez 60-70 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić na patelni przez 15 minut przed wyjęciem do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć. W razie potrzeby pył z cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu