Ciasto jabłkowe z lukrem serowym

Ciasto jabłkowe z lukrem serowym
Jedna porcja zawiera 926 kalorii, 9g białka, oraz 44g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.84 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz jabłka granny smith, masło, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 14 powie, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Jabłkowo-Przyprawowe Z Lukrem Twarogowym, Przyprawione ciasto jabłkowo-orzechowe z lukrem serowym, oraz Ciasto jabłkowe z lukrem twarogowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: standardowa patelnia do chleba
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Roztopić masło w dużej patelni saute na średnim ogniu. Wrzucić jabłka i wymieszać, aby pokryć je masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj sok z cytryny i cydr jabłkowy. Gotować, aż jabłka zmiękną, a cydr zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
CydrCydr
5
Przenieść mieszaninę do robota kuchennego i pulsować do grubej pasty. Rezerwa.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
6
W dużej misce wymieszać mąkę, cynamon, sodę oczyszczoną, gałkę muszkatołową, oba cukry i szczyptę soli. Zrobić dobrze w suchych składników i dodać puree jabłka, jajko i wanilii. Wymieszać, aby połączyć. Wrzucić orzechy włoskie i rodzynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CynamonCynamon
RodzynkiRodzynki
WaniliaWanilia
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
7
Masło i mąka bochenek patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
8
Wlać ciasto do przygotowanej patelni i wstawić do nagrzanego piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
9
Piec, aż wykałaczka, włożony w centrum wychodzi czysty, o 40 do 45 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
10
Wyjąć patelnię z piekarnika i ostudzić przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
11
Wyjąć ciasto z patelni i całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Ciasto przeciąć na pół równo i rozłożyć połowę lukru na dolnej warstwie. Wymień górną połowę i oblodz wierzch ciasta, pozostaw boki nagie. Pokroić i podać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
LukierLukier
LódLód
13
Ubić wszystkie składniki w mikserze stojącym lub mikserem ręcznym, aż będą lekkie i puszyste.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn