Ciasto Jabłkowe V

Ciasto Jabłkowe V
Applesauce Cake V może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis deser. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 124 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać orzechy włoskie, sól, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 10%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Ciasto Jabłkowe, Ciasto Jabłkowo-Owsiane, oraz Ciasto Jabłkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 2 (8 cali) okrągłe patelnie lub 1 (9x13 cali) patelnia. Mąkę, sodę oczyszczoną, sól, cynamon i gałkę muszkatołową przesiać. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CynamonCynamon
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W dużej misce, śmietany razem masło i cukier, aż lekkie i puszyste. Zmiksuj w sosie jabłkowym. Ubić jajka po kolei. Ubić w mieszaninie mąki, mieszając tylko do momentu włączenia. Wymieszać z rodzynkami i orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mus JabłkowyMus Jabłkowy
RodzynkiRodzynki
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
MasłoMasło
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Rozprowadzić ciasto na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec w nagrzanym piekarniku przez 25 do 30 minut dla warstw 8 cali lub 35 do 40 minut dla patelni 9x13 cali. Sprawdź, czy wykałaczka wyjdzie czysta. Schłodzić w patelniach przez 5 minut, a następnie przejść na stojaki chłodzące.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn