Ciasto Inchworm
Ciasto Inchworm jest bezmleczne przepis z 16 porcjami. Ten deser ma 132 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób robiło ten przepis, a 171 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać gumdrops, karton, kolor żywności, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 28 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 16%. Podobne przepisy to Ciasto Inchworm, Toll House Cake (Layer Cake lub Bundt Cake-You Pick), oraz Eggless Wheat Tutti Frutti Cake-wegańskie ciasto pełnoziarniste-Christmas Cake s.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Dodać, piec i fajne ciasto zgodnie z zaleceniami na polu 12-cup karbowany tube ciasto pan.
Pokrój ciasto jak pokazano na schemacie A. zamrożone kawałki odkryte 1 godzinę dla łatwiejszego lukier. Wymieszaj kolor żywności w lukier. Ułóż kawałki ciasta na tacy, aby utworzyć inchworm, jak pokazano na schemacie B. ciasto mrozowe, mocując kawałki lukrem.
Dołącz 1 cukierek czekoladowy do każdego wafla waniliowego z lukrem; dołącz do końca ciasta dla oczu. Naciśnij 3 cukierki do lukier do ust. Delikatnie wciśnij 1 patyczek precla do płaskiego końca gumdrop; powtórz. Włóż precle stick do ciasta na Anteny. Ułóż pozostałe krople dziąseł wzdłuż krawędzi dla stóp. Przechowywać luźno przykryte.