Ciasto Dyniowo-Karmelowo-Toffi
Ciasto dyniowo-karmelowo-toffi jest Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 379 kalorii. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś mocno brązowy cukier, dynię, pastę z fasoli waniliowej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 39%. Podobne przepisy to Ciasteczka z dyni toffi z soloną polewą karmelową, Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, oraz Babeczki Z Pumpkin Pie.
Instrukcje
Rozwiń piecrust i dopasuj do talerza z głębokim naczyniem 9 1/2" zgodnie ze wskazówkami opakowania. Wchodzisz krawędzie pod, i zaciskane. Łyżka dollops z dulce de leche w piecrust, rozprzestrzeniając się na krawędzie.
Przygotowane kawałki umieścić w lodówce.
Jajka ubić w średniej misce.
Ubijamy dynię i kolejne 7 składników, aż będą gładkie.
Wlać nadzienie do przygotowanego kawałka.
Piec w 375 na Dolnym stojaku piekarnika przez 48 do 50 minut lub do momentu, aż ciasto jest po prostu ustawione (centrum nadal będzie lekko Potrząsać). Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Dekorować, w razie potrzeby.