Ciasto Dyniowe Bezglutenowe Crustless

Bezglutenowe ciasto z dyni bez skorupy to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 142 kalorie. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka brązowego cukru, mielona gałka muszkatołowa, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Batony Pumpkin Pie Crumb (Bezglutenowe, Bez Cukru Rafinowanego + Wegańskie), Ciasto Kokosowe Bez Skorupki Bez Cukru {Bez Nabiału, Bezglutenowe I O Niskiej Zawartości Węglowodanów}, oraz Quiche Bezglutenowe Bez Skorupy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
W misce ubić jajka, brązowy cukier, cynamon, sól, gałkę muszkatołową, goździki i imbir do wymieszania. Wymieszać z mlekiem i dynią, aż mieszanina będzie gładka; przenieść do 9-calowego naczynia szklanego pie.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 15 minut; zmniejszyć ogień do 350 stopni F (175 stopni C) i kontynuować pieczenie aż do zestawu, 30 do 40 minut więcej. Schłodzić przez co najmniej 1 godzinę przed krojeniem i podaniem.