Ciasto Deserowe Bez Topienia

Ciasto Deserowe Bez Topienia
Jedna porcja zawiera 189 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 15 i kosztuje 52 centów za porcję. Mieszanka chłodnej bitej polewy, budyń instant o smaku waniliowym galaretki, ciasteczka oreo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Stopić Serce Stopić Tuńczyk, Nasze Ciasto Gal Sundae, oraz Pb I J Sundae.

Instrukcje

1
Połączyć okruchy cookie i masło; naciśnij na dole iw górę strony 9-calowy talerz pie. Reserve 1/2 cup Cool WHIP; przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Pomarańczowych I Brązowych Posypek1/2 Szklanki Pomarańczowych I Brązowych Posypek
świeża Resztkaświeża Resztka
2
Ubić pudding mix i 2% mleka w średniej misce z trzepaczką 2 min. Wymieszać w pozostałym chłodnym batem; łyżka do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
2% Mleka2% Mleka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wymieszać roztopioną czekoladę i skondensowane mleko; łyżkę na cieście. Delikatnie obracać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
4
Zamrozić 6 godzin lub do twardości.
5
Ciasto pozostawić w temperaturze pokojowej 15 min. przed podaniem lekko zmiękczyć. Top z reserved Cool WHIP.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia0
Magazyn