Ciasto czekoladowo-wiśniowe, pistacjowe i malinowe
Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 852 kalorie. Na $2.5 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka importowanej czekolady mlecznej, lodów pistacjowych, dodatkowych ciasteczek amaretti i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto pistacjowo-cytrynowe z lukrem z białej czekolady, Ciasto Z Lodami Cynamonowymi, oraz Domowe Ciasto Z Lodami Crunch dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Suszone wiśnie i sok pomarańczowy gotować w ciężkim małym rondlu, aż cała ciecz zostanie wchłonięta, często mieszając, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Wiśnie Z Tarty
Sok Pomarańczowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Zdjąć patelnię z ognia; ostudzić całkowicie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Linia 9x9x2-calowa metalowa patelnia do pieczenia z folią, rozciągająca się po bokach patelni. Drobno zmielić ciasteczka i migdały w procesorze; dodać masło i proces do formy wilgotne okruchy. Nacisnąć okruchy na dno patelni wyłożonej folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały
Pliki Cookie
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Folia Aluminiowa
4
Miejsce w zamrażarce.
5
Wymieszać lody czekoladowe, posiekaną czekoladę i mieszankę wiśni w średniej misce. Łyżka nad skórką; gładki wierzch. Zamrozić 30 minut. Wierzch z malin sorbet; gładki wierzch. Zamrozić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Czekoladowe
Czekolada
Maliny
Czereśnie
Sorbet
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
W innej średniej misce wymieszać lody pistacjowe i skórkę pomarańczową. Łyżka na sorbecie; gładki wierzch (lody dojdą aż do szczytu patelni). Przykryć i zamrozić do uzyskania jędrności, co najmniej 4 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Pomarańczowa
Lody
Orzechy Pistacjowe
Sorbet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Patelnia
7
Używając folii jako pomocy, podnieś ciasto lodowe z patelni; odklej folię. Użyj szpatułki zanurzonej w gorącej wodzie, aby wygładzić boki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka
Folia Aluminiowa
Patelnia
8
Ciasto przełożyć na talerz.
9
Udekoruj wierzch ciasta czekoladowymi loczkami lub ciasteczkami amaretti zanurzonymi do połowy w gorącym sosie Krówkowym o temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Amaretti
Czekoladowe Loki
Gorący Sos Krówkowy
10
Ciasto pokroić w kwadraty.
11
Podawać z gorącym sosem Krówkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorący Sos Krówkowy
1
Zmiękcz lody i sorbet w kuchence mikrofalowej na wysokości w dwóch do trzech 10-sekundowych odstępach, aż będzie wystarczająco miękki, aby się rozprzestrzenić. * Lekkie, przewiewne włoskie makaroniki migdałowe, które są dostępne w niektórych supermarketach i na rynkach włoskich.