Ciasto Czekoladowo-Truskawkowe
Ciasto czekoladowo-Truskawkowe może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Na 1,98 zł za porcję, ten przepis okładki 11% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 816 kalorii. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, cukier cukierniczy, instant Chocolate pudding mix i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto truskawkowo-czekoladowe, Celebration Chocolate Cake, oraz Celebration Chocolate Cake podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze siedem składników; bij na niskiej prędkości przez 30 sekund. Beat na medium przez 2 minuty.
Przełożyć do dwóch nasmarowanych i mącznych 9-in. okrągłe patelnie do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 28-32 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjmowaniem z patelni do stojaków drucianych, aby całkowicie ostygnąć.
W dużej misce, śmietanę masło, cukier i kakao, aż będzie lekkie i puszyste. Ubić w mleku, aż będzie gładka.
Rozłóż lukier między warstwami i na wierzchu i bokach ciasta.
Fajka lub łyżka roztopiła czekoladę na woskowanym papierze w dekoracyjnych wzorach; odstawić do zastygnięcia.
W przypadku ganache umieść czekoladę w małej misce.
Krem rozgrzać do wrzenia, zalać czekoladą i ubić do gładkości.
Mżawka na wierzchu ciasta, pozwalając ganache drapować po bokach. Ułóż truskawki na wierzchu ciasta. Top z czekoladowymi dodatkami.