Ciasto Czekoladowo-Orzechowe Fun

Ciasto Czekoladowo-Orzechowe Fun
Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 195 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, słodko-gorzka czekolada, naturalne kakao w proszku, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto czekoladowe z mleczną czekoladą-lukier z masła orzechowego i kruche masło orzechowe, Ciasto czekoladowe z masłem orzechowym ze specjalnym lukrem z masłem orzechowym, oraz Chocolate Chip Peanut Butter Pound Cake w / Peanut Butter Glaze dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. spód i boki patelni sprayem zapobiegającym przywieraniu; dno garnka wyłożyć papierem do pergaminu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W dużej misce ubić mąkę i kolejne 4 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Dodaj olej, wanilię i 1 1/4 szklanki wody; ubijać, aż będzie gładka. Złóż posiekaną czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WaniliaWanilia
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Zeskrobać na przygotowaną patelnię; gładki wierzch.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec, aż tester wyjdzie czysty po włożeniu do środka, 35-40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Ostudzić całkowicie w patelni na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
1
Połącz cukier i białka w średniej metalowej misce ustawionej na rondlu z gotującą się wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Ubijaj stale, aż cukier się rozpuści i mieszanina będzie gorąca w dotyku, 3-4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Usuń z ognia; używając miksera elektrycznego, bij z dużą prędkością, aż ostygnie i zgęstnieje, 5-6 minut. Ubić wanilią, potem masłem orzechowym. Mikser działa, dodać masło kilka kawałków na raz, ubijając, aby mieszać między dodatkami. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
WaniliaWanilia
MasłoMasło
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Uruchom cienki nóż wokół patelni, aby uwolnić ciasto. Odwróć ciasto na talerz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
5
Rozłóż krem z masła orzechowego na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąPiersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
6
Dekoruj posiekaną czekoladą i orzeszkami ziemnymi. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
7
Pokroić w kwadraty 2".
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn