Ciasto Czekoladowo-Miętowe Bundt

Ciasto Czekoladowo-Miętowe Bundt
Ciasto czekoladowo-miętowe Bundt jest bezglutenowe przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 441 kalorii, 6G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz mleko, jaja, ekstrakt z mięty pieprzowej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 20%. Podobne przepisy to Ciasto Czekoladowo-Miętowe Bundt, Ciasto czekoladowe krówki z polewą miętową Mocha, oraz Ciasto Miętowe Mocha Bundt.

Instrukcje

1
Mocno posmaruj i mąkę 12-szklankową patelnią Bundt. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Jadalne Kwiaty Jako Dodatek, OpcjonalnieJadalne Kwiaty Jako Dodatek, Opcjonalnie
2
Połącz pierwsze 7 składników w dużej misce. Beat przy niskiej prędkości z mikserem elektrycznym tylko do połączenia. Beat z dużą prędkością 2 minuty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
3
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Piec w 350 przez 50 minut lub do czasu, aż długi drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 15 minut; wyjąć z patelni i schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Ułożyć ciasto na talerzu. Wymieszaj cukier puder i tyle mleka, aby glazura miała dobrą mżawą konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
6
Mżawka glazury na ciasto, i posypać zmiażdżone cukierki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn