Ciasto Czekoladowo-Miętowe Bundt
Ciasto czekoladowo-miętowe Bundt jest bezglutenowe przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 441 kalorii, 6G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz mleko, jaja, ekstrakt z mięty pieprzowej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 20%. Podobne przepisy to Ciasto Czekoladowo-Miętowe Bundt, Ciasto czekoladowe krówki z polewą miętową Mocha, oraz Ciasto Miętowe Mocha Bundt.
Instrukcje
Mocno posmaruj i mąkę 12-szklankową patelnią Bundt. Odstawić.
Połącz pierwsze 7 składników w dużej misce. Beat przy niskiej prędkości z mikserem elektrycznym tylko do połączenia. Beat z dużą prędkością 2 minuty.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w 350 przez 50 minut lub do czasu, aż długi drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 15 minut; wyjąć z patelni i schłodzić na stojaku z drutu.
Ułożyć ciasto na talerzu. Wymieszaj cukier puder i tyle mleka, aby glazura miała dobrą mżawą konsystencję.
Mżawka glazury na ciasto, i posypać zmiażdżone cukierki.