Ciasto Czekoladowo-Migdałowe
Ciasto czekoladowo-migdałowe może być tylko deser, którego szukasz. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 350 kalorii, 6G białka, oraz 20 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać kakao w proszku, mąka ciasto, jajko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 24%. Spróbuj Ciemna czekolada migdałowy tort z czekoladą migdałowy serek Fr, Ciasto czekoladowe z nadzieniem kokosowym-AKA: migdałowy tort radości! # BundtaMonth, oraz Reine de Saba (ciasto czekoladowo-migdałowe) z lukrem czekoladowo-masłowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło i mąkę płytką 8-calową patelnię tortową.
W średniej misce, za pomocą miksera elektrycznego, ubić pastę migdałową z cukrem, aż do wymieszania. Ubij masło, a następnie jajko. Proszek kakaowy przesiać mąką tortową.
Dodać suche składniki do ciasta na przemian z mlekiem.
Zeskrobać ciasto na przygotowaną patelnię i piec przez 25 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Pozostaw do ostygnięcia na patelni przez 10 minut, a następnie rozpakuj na stojaku, aby całkowicie ostygnąć.