Ciasto czekoladowo-kremowe ze szwajcarską bezą

Ciasto czekoladowo-kremowe ze szwajcarską bezą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta z kremem czekoladowym ze szwajcarską bezą. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.88 za porcję. Jedna porcja zawiera 712 kalorii, 8G białka, oraz 39g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 4 mówiłoby, że trafił w sedno. Mieszanka mleka, cukru granulowanego, mlecznej czekolady i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wilgotne ciasto czekoladowe z czekoladowym szwajcarskim masłem bezowym, Mini babeczki czekoladowe ze szwajcarskim masłem bezowym, oraz Czekoladowe babeczki z Truskawkowym szwajcarskim masłem bezowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wafle w misce robota kuchennego wyposażonego w mocowanie ostrza; pulsuj do drobnego zmielenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prostokątne Ciasteczka WafloweProstokątne Ciasteczka Waflowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Przenieść do średniej miski do mieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
3
Dodaj roztopione masło i mieszaj, aż dobrze się połączą. Naciśnij okruchy na dole i około 2 cali po bokach 8-calowej patelni sprężynowej. Przykryć folią i schłodzić co najmniej 30 minut i do nocy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
4
Wlać mleko do małej miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodaj żelatynę, wirując, aby połączyć i pozostaw do zmiękczenia w mleku przez 5 minut.W międzyczasie do małego rondla ustawionego na średnim ogniu wlać śmietanę i 2 łyżki cukru granulowanego. Doprowadzić do wrzenia mieszając od czasu do czasu, aby rozpuścić cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
6
Dodaj żelatynę i mieszaninę mleka, mieszając, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
7
Zdjąć z ognia i dodać posiekaną czekoladę i 1 łyżeczkę wanilii; przykryć i odstawić około 5 minut do stopienia. Wymieszać mieszaninę, aby upewnić się, że czekolada stopiła się prawidłowo.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
8
Wlać mieszaninę przez sito o drobnych oczkach bezpośrednio do schłodzonej skorupy; pozostawić wszelkie grudki czekolady lub żelatyny na sicie, aby wyrzucić. Ostrożnie przenieś wypełnioną skórkę do lodówki, aby schłodzić odkrytą przez sześć godzin lub do nocy. Możesz zdecydować się na pokrycie wypełnionej skorupy folią dopiero po całkowitym ostygnięciu nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
9
Umieścić białka i 1 ½ szklanki cukru piekarzy do żaroodpornej misce. Ustaw miskę na ledwo gotującej się patelni z wodą. Mieszaj mieszaninę stale, aż białka będą nieco cieplejsze niż temperatura ciała i cały cukier się rozpuści, około 3 minut. Nie powinieneś być w stanie wykryć żadnego ziarna, gdy mieszanka jest wcierana między palce. Użyj mocowania trzepaczki miksera elektrycznego, aby ubić białka, na średniej prędkości, aż do uzyskania miękkich szczytów, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Dodać pozostałe ½ łyżeczki wanilii następnie podnieść prędkość do wysokiej i nadal bicie aż sztywne i błyszczące, ale jeszcze nie suche, o 5 do 10 minut więcej (w zależności od narzędzi i metody).
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
11
Wyjmij wypełnioną skórkę z lodówki. Używając gumowej szpatułki, upuść duże stosy bezy na górę, podnosząc szpatułkę, aby uzyskać szczyty. Użyj kuchennej latarki, aby brązować wierzch bezy. Można alternatywnie brązową górę w nagrzanym piekarniku 500 stopni. Obserwuj go uważnie, ponieważ szybko zbrązowieje.Dobrze schłodzić ciasto przed podaniem. Ostrożnie wyjmij pierścień z patelni formy sprężynowej i pokrój na 8 plastrów, wytrzyj nóż do czysta ciepłą wodą po każdym kawałku noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blow TorchBlow Torch
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
12
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn