Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciasta czekoladowo-kokosowego. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 426 kalorii, 7G białka, oraz 19g tłuszczu. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ekstrakt z kokosa, kakao do pieczenia, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Betty Crocker ma 101 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Kokosowe Candy Bar, Cukierki Czekoladowe Kokosowo-Migdałowe, oraz Czekoladowe cukierki Kokosowe ciasteczka dla # CreativeCookieExchange dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°. dno smaru i boki trzech 9-calowych okrągłych patelni do ciast ze skracaniem; lekko mąka. W średniej misce wymieszaj 2 2/3 szklanki kokosu, 1 2/3 szklanki cukru pudru, 1/4 szklanki masła, 2 łyżki gorącej wody i 1 łyżeczkę wanilii z łyżką; podziel równomiernie na 16 sztuk. Uformuj każdy kawałek w pasek, o długości około 1 1/2 cala. (
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Skracanie
Kokos
Wanilia
Masło
Mąka Uniwersalna
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
Piekarnik
2
Mieszanina będzie lepki; ręce masło w razie potrzeby.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
3
Umieść pręty na woskowanym papierze.
4
W średniej misce ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Tatarski
Białka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
5
W innej średniej misce, beat 2 szklanki cukru granulowanego, 1/2 szklanki masła i skrócenie z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, skrobanie miski od czasu do czasu, aż puszyste. Ubić w żółtkach, po jednym na raz, ubijając po każdym dodaniu, aż do wymieszania. Ubić w 1 łyżeczce wanilii i ekstraktu kokosowego. W małej misce wymieszaj maślankę i sodę oczyszczoną, aż soda oczyszczona się rozpuści. Na przemian dodać mieszaninę mąki i maślanki do mieszaniny cukru, ubijając po każdym dodaniu, aż będzie gładka. Wymieszaj migdały i 1 szklankę kokosa. Złożyć na białkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Ekstrakt Kokosowy
Soda Oczyszczona
Maślanka
Białka Jaj
Skracanie
żółtko Jaja
Migdały
Kokos
Wanilia
Masło
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
6
Wlać do patelni.
7
Piec 25 do 30 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regałów chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
8
W średniej misce, pokonać wszystkie składniki napełniania z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładka. Wypełnij warstwy nadzieniem. Ułóż batoniki równomiernie wokół krawędzi ciasta; przykryć i zamrozić co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batonik
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
9
W średniej misce, wymieszać wszystkie składniki lukier z wyjątkiem 1/3 szklanki gorącej wody z łyżką. Mieszać w gorącej wodzie do wymieszania; dodać dodatkową wodę 1 łyżkę na raz, aż do smarowania. Łyżka lukier przez łyżki stołowepełnia nad batonikami tylko do barów są pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batonik
Lukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
10
Rozłóż pozostały lukier z boku i na wierzchu ciasta (cienki lukier z dodatkową wodą, jeśli jest to konieczne, aby łatwo się rozprowadzał).