Ciasto Czekoladowo-Kokosowe

Ciasto Czekoladowo-Kokosowe
Ciasto czekoladowo-Kokosowe może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 691 kalorii. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 21 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, mąkę, mleko skondensowane i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 39%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Chocolate Nutella Mug Cake w / truskawki & krem kokosowy, Kokos Śmietana Czekolada Snowball Bundt Ciasto, oraz Tosty krem kokosowy Rum i mus czekoladowy ciasto krepowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Posmaruj boki dwóch 9-calowych patelni do ciast i ułóż dna patelni 9-calowym papierem pergaminowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Ubij niesolone masło i cukier w dużej misce z mikserem elektrycznym, aż będzie lekkie i puszyste, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło NiesoloneMasło Niesolone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
4
W misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Białka, mleko i ekstrakt kokosowy ubić w osobnej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt KokosowyEkstrakt Kokosowy
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Dokładnie wymieszać około 1/3 mieszanki mąki z kremowanym masłem i cukrem; wymieszać w połowie mieszanki białkowo-mlecznej. Powtórz jeszcze dwa razy, kończąc na ostatecznej 1/3 mieszanki mąki; wymieszaj, aby uzyskać gładkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
7
Wlać ciasto do przygotowanych patelni i gładkie szczyty łopatką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
8
Piec w nagrzanym piekarniku, aż lekko zbrązowieje i wykałaczka włożona do środka ciasta wychodzi czysta, 25 do 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Schłodzić ciastka w patelniach na stojakach przez około 5 minut, zanim wyjdą na stojaki, aby całkowicie ostygły. Obrać pergamin z ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Wymieszać słodzone mleko skondensowane, 1/4 szklanki ciężkiej śmietany i ekstrakt waniliowy razem w misce; wymieszać 3/4 szklanki płatków kokosowych. Przechowywać w lodówce do schłodzenia, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Niebieskich Ziemniaków2 Funty Niebieskich Ziemniaków
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
Płatki KokosowePłatki Kokosowe
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Doprowadzić 1/2 szklanki ciężkiej śmietany na wolnym ogniu; stopniowo mieszać w czekoladzie, aż dokładnie stopiony i mieszanina jest gęsta i gładka. Pozostawić do ostygnięcia do letniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
12
Na półmisek wyłożyć warstwę ciasta, na wierzch wyłożyć skondensowaną mieszankę mleczno-kokosową.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Niebieskich Ziemniaków2 Funty Niebieskich Ziemniaków
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
13
Drugą warstwę ciasta ułożyć na kokosowym nadzieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
14
Rozprowadzić ciepłą mieszankę czekolady równomiernie na wierzchu i bokach ciasta cienką łopatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
15
Wrzucić 1 Puchar płatków kokosowych w misce z barwnikiem żywności, aż kokos jest równomiernie kolorowe; posypać kokosa na polewa czekoladowa służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Grubo PosiekaneCiasteczka Z Masłem Orzechowym, Grubo Posiekane
Płatki KokosowePłatki Kokosowe
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn