Ciasto Czekoladowo-Czerwone Wino
Ciasto czekoladowo-czerwone wino to Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 457 kalorii, 5G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz kakao w proszku, sól, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ciasto Czekoladowo-Czerwone Wino, Ciasto Czekoladowo - Czerwone Wino, oraz Ciasto Czekoladowo-Winne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło i mąka 12-cup bundt patelni. W misce ubić mąkę, kakao w proszku, sodę oczyszczoną i sól.
W dużej misce, za pomocą ręcznego miksera elektrycznego, ubić masło z cukrem na średniej prędkości, aż puszyste, 4 protokół.
Dodać jajka, po kolei, i beat aż włączone.
Dodaj wanilię i beat przez 2 minuty dłużej. Praca w dwóch partiach, naprzemiennie złożyć w suchych składników i wina, aż tylko włączone.
Zeskrobać ciasto na przygotowaną patelnię i piec przez 45 minut, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Niech ciasto ostygnie na patelni przez 10 minut, a następnie włączyć go na stojaku; niech ostygnie całkowicie. Ciasto polać cukrem cukierniczym i podawać z bitą śmietaną.