Ciasto Czekoladowo-Czekoladowe Bundt

Ciasto Czekoladowo-Czekoladowe Bundt
Tort czekoladowo-czekoladowy Bundt to bezmleczne deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 395 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 27%. Spróbuj Ciasto Czekoladowe Bundt (Opcjonalnie Polewa Czekoladowa), Ciasto czekoladowe z dyni z czekoladowym Ganache, oraz Ciasto Czekoladowo-Bananowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj i mąkę patelnią Bundt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
PiekarnikPiekarnik
2
Przygotować ciasto zgodnie z instrukcją na opakowaniu ciasta mix. Wymieszać w 1 1/2 szklanki czekolady chipsy. Zarezerwuj pozostałe żetony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Ciasto MixCiasto Mix
FrytkiFrytki
3
Wlać ciasto do patelni Bundt.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
4
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 35 do 40 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
5
Ostudzić przez 10 minut na patelni, a następnie przełożyć na stojak z drutu. Zanim ciasto ostygnie, na wierzch polej chipsy czekoladowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn