Ciasto Czekoladowo-Cynamonowe Z Kremem
Chocolate Cinnamon Cream Pie może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis deser. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 543 kalorie, 7G białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Mieszanka masła, cynamon graham okruchy cracker, cynamon, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Z łyżeczką wynik 23%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, Szarlotki Cynamonowe, oraz Pumpkin Pie Cinnamon Roll Cups.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku.
Wymieszać wszystkie składniki skórki. Naciśnij nad dolną i górną stroną 9-calowej płyty pie.
Piec do zestawu, 12 do 15 minut, następnie ostudzić.
Czekoladę rozpuścić w dużej misce.
Wymieszać skrobię kukurydzianą i 2 łyżki brązowego cukru w małej misce.
W innej misce ubić całe jajka i żółtka, następnie ubić mieszankę skrobi kukurydzianej.
Wymieszać mleko, śmietanę, sól i pozostały brązowy cukier w ciężkim średnim rondlu i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Połowę mieszanki mleka wlać do mieszaniny jaj w wolnym strumieniu, ubijając, a następnie wlać mieszaninę jaj do pozostałej mieszaniny mleka. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale ubijając, a następnie gotować, ubijając, 1 minutę.
Zdjąć z ognia i ubić na maśle i wanilii. Przecedzić przez sito o drobnych oczkach do roztopionej czekolady i ubić do połączenia.
Przenieść gorące nadzienie do skorupy i schłodzić, jego powierzchnia pokryta pergaminem, aż wypełnienie będzie zimne, około 3 godzin.
Ubij śmietanę z cukrem cukierniczym i cynamonem za pomocą miksera elektrycznego, aż utrzyma sztywne szczyty. Łyżka nad schłodzonym nadzieniem.
Trzymaj czekoladę w dłoniach (lub kuchenkę mikrofalową na małej mocy w odstępach 10-sekundowych), aż powierzchnia lekko zmięknie. Używając obieraczki do warzyw (najlepiej W Kształcie Litery Y)," obierz " Duże czekoladowe loki na papierowym ręczniku. Jeśli loki są zbyt kruche lub nie tworzą się łatwo, przewijaj czekoladę, aż powierzchnia zmięknie.
* Ciasto można piec 2 dni wcześniej i przechowywać, luźno przykryte folią (raz ostygnie), w temperaturze pokojowej.* Ciasto można schłodzić, luźno przykryć folią (raz na zimno), do 1 dnia.