Ciasto Czekoladowo-Bananowe
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 428 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Udaj się do sklepu i odbierz bitą polewę, syrop lodowy, prażone orzeszki ziemne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 19 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, oraz Mrożone Batoniki Do Lodów Bananan.
Instrukcje
Połączyć syrop karmelowy i ubitą polewę w średniej misce; delikatnie złożyć 3 razy, tworząc wiry.
Skropić 2 łyżki syropu czekoladowego na lodach.
Rozłóż ubitą mieszaninę na syrop czekoladowy. Przykryć i zamrozić 2 godziny lub do twardości.
Ciasto pokroić na 8 sztuk.
Miejsce na poszczególnych potrawach. Top każdy kawałek z 1/2 szklanki banana, 1 łyżeczka syropu czekoladowego, i 1 łyżeczka orzeszków ziemnych.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje ulubione lody. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.