Ciasto czekoladowe z polewą Mocha może być tylko deserem, którego szukasz. Na $2.49 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 668 kalorii, 10g białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 15. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz olej roślinny, mąkę tortową, margarynę w sztyfcie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mrożone ciasto Mocha z polewą czekoladową Ganache, Ciasto czekoladowe krówki z polewą miętową Mocha, oraz Zdrowe pączki Mocha z ciemną czekoladą Mocha Glaze.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Płaszcz 13-x 9-calowy patelni do pieczenia w sprayu, i pyłu z 1 łyżeczka mąki ciasto; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Mąka Tortowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Połącz kakao i czekoladę w małej misce; dodaj wrzącą wodę, mieszając, aż czekolada się rozpuści. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Papier Ryżowy
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Połączyć cukier, masło, i olej w dużej misce; beat na średniej prędkości miksera o 2 protokół lub do dobrze wymieszane.