Ciasto czekoladowe z miętowym sosem Krówkowym

Ciasto czekoladowe z miętowym sosem Krówkowym
Roztopione ciasta czekoladowe z miętowym sosem Krówkowym może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 745 kalorii, 10g białka, oraz 45 g tłuszczu każdy. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci to Epikurious. Jeśli masz cukier puder, syrop kukurydziany, ekstrakt z mięty pieprzowej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto czekoladowe z miętowym sosem Krówkowym, Czekoladowe Ciastka Z Roztopionymi Krówkami {Wersja O Niższej Zawartości Tłuszczu}, oraz Roztopione ciasta czekoladowe z sosem wiśniowym.

Instrukcje

1
Wymieszaj obie czekoladki w górnej części podwójnego kotła na ledwo gotującej się wodzie, aż się stopią.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
2
Dodaj 1/3 szklanki gorącej wody, syrop kukurydziany i ekstrakt; trzepaczka do uzyskania gładkiej powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
EkstraktEkstrakt
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Zdjąć z wody. Lekko schłodzić. (Można dokonać 2 dni wcześniej. Cover; chill. Przed podaniem przepłukać w rondlu na małym ogniu, stale mieszając.)
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
1
Rozgrzej piekarnik do 232°. masło sześć 3/4 szklanki suflety lub kubki budyniu. Czekoladę i masło wymieszać w ciężkim średnim rondlu na małym ogniu do rozpuszczenia. Lekko schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
BudyńBudyń
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PiekarnikPiekarnik
2
Jajka i żółtka ubić w dużej misce, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
3
Ubijamy cukier, następnie mieszankę czekoladową i mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Wlać ciasto do naczyń, dzieląc równo. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Cover; chill.)
5
Piec ciasta, aż boki są ustawione, ale środek pozostaje miękki i ciekły, o 11 minut lub do 14 minut dla ciasta, które zostało schłodzone. Uruchom mały nóż wokół ciasta poluzować. Natychmiast włączyć ciasta na talerze. SOS łyżka wokół ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
6
Podawać z lodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn