Ciasto Czekoladowe Z Masłem Orzechowym
Jeśli 32 grosze za porcję spada w budżecie, Ciasto Czekoladowe masło orzechowe może być ogromny bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 340 kalorii. Ten przepis służy 15. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz Devil ' s food Cake mix, polewa czekoladowa, kremowe masło orzechowe, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto czekoladowe z mleczną czekoladą-lukier z masła orzechowego i kruche masło orzechowe, Ciasto czekoladowe z masłem orzechowym ze specjalnym lukrem z masłem orzechowym, oraz Chocolate Chip Peanut Butter Pound Cake w / Peanut Butter Glaze dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować i upiec ciasto zgodnie ze wskazówkami opakowania, przy użyciu nasmarowanej 13-in. x 9-po. patelnia do pieczenia.
W małej misce, połączyć masło orzechowe i olej, aż będzie gładka; rozprowadzić na ciepłym cieście. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
W kuchence mikrofalowej rozgrzać lukier na wysokości przez 25-30 sekund lub do wylewania; mieszać, aż będzie gładka. Ostrożnie wlać i rozprowadzić na warstwie masła orzechowego.