Ciasto czekoladowe w filiżance

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta czekoladowego w filiżance. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 433 kalorie, 8G białka, oraz 18g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, substytut jajka, mocno brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 43 minuty. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wyznanie # 64: Jestem pozbawiona Ciasta ... Ciasto czekoladowe z lukrem twarogowym i satynową polewą czekoladową, Czekoladowy tort urodzinowy: Diabelski tort z bogatym lukrem czekoladowym, oraz Easy Kids Birthday Cake: Ciasto czekoladowe z lukrem czekoladowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę, kakao i proszek do pieczenia przesiać w średniej misce; odstawić.
W dużej misce ubijamy masło i kolejne 5 składników.
Dodaj suche składniki; dobrze połącz. Łyżka ciasto do 8 lekko nasmarowane 6-uncji budyniu kubki lub ramekins.
Posypać 2 łyżkami kęsów. Przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny.
Piec w temperaturze 350 przez 22 minuty. (Krawędzie zostaną ustawione, a środki będą miękkie.)
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
Uwaga: aby wyeliminować ryzyko zanieczyszczenia salmonellą, ten przepis wykorzystuje substytut jaj zamiast prawdziwych jaj, ponieważ ciasta nie są w piecu wystarczająco długo, aby jajka gotować dokładnie.