Take-Along Chocolate Chip-date ciasto może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 398 kalorii, 5G białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 47 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, złotą mąkę, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Czekoladowe Z Daktylami, Moist Chocolate Chip Date Cake, oraz Choc Chip Date Nut Cake.
Instrukcje
1
W dużej misce wlać wrzącą wodę na daktyle. Wymieszać 1 łyżeczkę sody oczyszczonej. Schłodzić około 15 minut lub do letniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Daktyle
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W małej misce, wymieszać wszystkie składniki topping; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozgrzać piekarnik do 177°. wymieszać wszystkie składniki ciasta do mieszanki daktyli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Daktyle
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Wlać do niełuskanej 9-calowej kwadratowej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Posypać polewą.
6
Piec 50 do 55 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ochłodzić całkowicie, około 2 godzin.