Ciasto Czekoladowe Blackout

Ciasto Czekoladowe Blackout
Ciasto czekoladowe Blackout może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 880 kalorii, 11g białka, oraz 51 g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.71 za porcję. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, olej roślinny, kakao w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj All-Chocolate Blackout Cake from Ebinger ' s, Blackout Cake with Chocolate Crunch, oraz Ciasto czekoladowe z lukrem Truskawkowym i prezentem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać nadzienie: doprowadzić mleko do gotować na wolnym ogniu w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Wymieszać cukier, skrobię kukurydzianą, wanilię i jajko w średniej żaroodpornej misce, aż będzie gładkie. Stopniowo ubijaj połowę gorącego mleka do mieszaniny cukru, a następnie wracaj na patelnię z pozostałym mlekiem. Zmniejszyć ogień do średnio niskiego i gotować, stale ubijając, aż mieszanina zagotuje się i zgęstnieje, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Przenieść do miski (przecedzić przez sito o drobnych oczkach, jeśli wygląda na grudkowatą), następnie mieszać czekoladę do rozpuszczenia. Naciśnij folię bezpośrednio na powierzchnię i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
1
Włożyć czekoladę i sól do dużej żaroodpornej miski. Doprowadzić 1 1/2 szklanki ciężkiej śmietany na wolnym ogniu w rondlu na średnim ogniu; wlać czekoladę i odstawić 5 protokół, następnie ubijać, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Wlać 3/4 szklanki ganache do płynnej miarki i odstawić w temperaturze pokojowej. Przechowywać w lodówce Pozostałe ganache w misce, aż gruby, ale nie Zestaw, o 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Złóż ciasto: połóż 1 warstwę ciasta na talerzu; rozłóż nadzienie na górze, zatrzymując się około 1/2 cala od krawędzi. Wierzch drugą warstwą ciasta i delikatnie docisnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
4
Dodaj pozostałe 2 łyżki ciężkiej śmietany do schłodzonego ganache i ubijaj mikserem na średniej prędkości, aż będzie puszysty, około 1 minuty(nie przegotuj). Całe ciasto zamrozić bitym ganache.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Wlać ganache o temperaturze pokojowej na górę, pozwalając mu kapać po bokach.
6
Niech ustawić przed krojenia, o 30 minut.
7
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Płaszcz dwie 9-calowe okrągłe patelnie ciasto z sprayem do gotowania i linii DNA z pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
8
Ubić kakao w proszku i 1 1/2 szklanki wrzącej wody w średniej misce, aż będzie gładka; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
9
W dużej misce wymieszać mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka Pomarańczowa Lub Cukier PomarańczowyPosypka Pomarańczowa Lub Cukier Pomarańczowy
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
10
Dodać jajka, olej roślinny, śmietanę i wanilię i ubić mikserem na średniej prędkości, aż będzie gładka, około 1 minuty. Zmniejsz prędkość miksera do niskiej; ubijaj mieszankę kakao stałym strumieniem, aż do połączenia, a następnie zakończ mieszanie gumową szpatułką. (Ciasto będzie cienkie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Papier RyżowyPapier Ryżowy
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
11
Podziel ciasto między przygotowanymi patelniami i dotknij patelni o blat, aby pomóc ciasto osiąść.
12
Piec, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 30 do 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
13
Przenieść do stojaków i ostudzić 10 minut, a następnie uruchomić nóż wokół krawędzi patelni i obrócić ciasta na stojaki do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
14
Usunąć pergamin. Przyciąć szczyty ciasta z długim ząbkowanym nożem, aby je poziom, w razie potrzeby.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn