Ciasto Coco Cola

Ciasto Coco Cola
Ciasto Coco Cola może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 77 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 707 kalorii, 6G białka, oraz 18g tłuszczu. Mieszanka sody oczyszczonej, napojów gazowanych o smaku coli, kakao w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, który nie jest tak wybitny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Coco Cola, Ciasto czekoladowe z polewą coli, oraz Pollo a la Coca-Cola (Duszony kurczak z napojem Cola).

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj 16x20-calową patelnię do pieczenia lub naczynie zapiekane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
2
Przynieś 1 szklankę masła, 3 łyżki kakao w proszku i 1 szklankę napoju gazowanego o smaku coli do wrzenia w rondlu; mieszaj, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Puszka Brzoskwiń, OdsączonychPuszka Brzoskwiń, Odsączonych
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
ColaCola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
W misce wymieszać biały cukier i mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
4
Wlać gorącą mieszaninę masła na cukier i mąkę; mieszać aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
5
Wymieszać maślankę, jajka, sodę oczyszczoną i ekstrakt waniliowy do mieszaniny; złożyć w 1 szklance orzechów pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
6
Wlać ciasto do przygotowanej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych
7
Piec w nagrzanym piekarniku 350 stopni F (175 stopni C), aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czarne Skręcone Liny LukrecjoweCzarne Skręcone Liny Lukrecjowe
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
8
Stopić 1/2 szklanki masła, 3 łyżki kakao w proszku, i 6 łyżek Cola o smaku napoju gazowanego razem w rondlu na małym ogniu, aż gładka; usunąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Puszka Brzoskwiń, OdsączonychPuszka Brzoskwiń, Odsączonych
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
ColaCola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
9
Do miski wlać cukier cukierniczy. Wymieszać mieszaninę masła z cukrem cukierniczym, aż lukier będzie gładki; złożyć w 1/2 szklanki orzechów pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
10
Rozłóż lukier na ciepłym cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn