Ciasto Chrzanowo-krabowe Benedykt z prostym holenderskim
Ciasto Chrzanowo-krabowe Benedykt z prostym holenderskim jedzeniem może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 609 kalorii, 41g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.56 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz sok z cytryny, jajko, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Ciasto Krabowe Jajka Benedykt Z Old Bay Hollandaise, Ciasto kukurydziane jajka po benedyktyńsku z awokado, oraz Ciasto Krabowe Benedykt dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w średniej misce. Złożyć w krabmeat. Kształt mieszanki kraba na 4 (3-calowe) paszteciki; schłodzić 1 godzinę.
Roztopić masło z olejem na dużej patelni na średnim ogniu; dodać ciastka krabowe, i gotować 4 do 6 protokół z każdej strony lub aż złoty. Przykryć i ogrzać.
Podzielone i tosty angielskie babeczki; ciepły boczek, i kłusować jajka.
Podziel połówki muffinów na 4 talerze do serwowania; na wierzchu po 1 plaster boczku kanadyjskiego, 1 ciasto krabowe i 1 jajko.
Skropić prostym holenderskim sosem; podawać natychmiast.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 30 dolarów za butelkę.
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.