Ciasto Cappuccino Bundt

Ciasto Cappuccino Bundt
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciasta Cappuccino Bundt. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 474 kalorie, 4G białka, oraz 24g tłuszczu. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka jaj, czekolada, mleko, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Ciasto Cappuccino, Pomarańczowy Tort Cappuccino, oraz Ciasteczka Do Ciasta Cappuccino.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°. tłuszcz i mąka 12-cup Bundt patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Jadalne Kwiaty Jako Dodatek, OpcjonalnieJadalne Kwiaty Jako Dodatek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W misce ubić mąkę, sodę oczyszczoną, cukier i sól. Na patelni ubić olej, masło, 2 łyżki. kakao, 3 łyżki. espresso w proszku, 2 łyżki. cynamon i 1 szklanka wody. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu, mieszając. W misce ubić jajka, śmietanę i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
Groch FioletowyGroch Fioletowy
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Mieszaj mieszaninę kakao do mieszanki mąki. Złożyć w mieszaninie jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
4
Wlać do patelni Bundt, wygładzając górę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Jadalne Kwiaty Jako Dodatek, OpcjonalnieJadalne Kwiaty Jako Dodatek, Opcjonalnie
5
Piec, aż szpikulec włożony do środka ciasta wyjdzie czysty, 25 do 33 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
6
Ostudzić na stojaku z drutu na 10 minut; wyjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Niech ostygnie całkowicie.
1
Trzepaczka 1/4 łyżeczki. każde kakao, espresso w proszku i cynamon. W żaroodpornej misce ustawionej na 1 cal gotującej się wody roztopić czekoladę z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Zdjąć z ognia; ostudzić. W misce ubić cukier i mleko. Wymieszać z mieszaniną czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Mżawka glazury na ciasto. Przesiać mieszaninę kakao na górze; odstawić, aż glazura jest ustawiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn