Ciasto Buraczane
Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 12g tłuszczu i w sumie 248 kalorii. Za 43 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Wystarczy mieszanka mąki, buraków, jajek i garści innych składników, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Polskie Ciasto Buraczane, Ciasto Czekoladowe Z Buraków, oraz Ciasto Czekoladowe Z Buraków dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W kuchence mikrofalowej rozpuść czekoladę i 1/4 szklanki masła; mieszaj, aż będzie gładka. Lekko ostudzić. W międzyczasie w dużej misce posmaruj pozostałe masło i brązowy cukier na jasną i puszystą masę. Ubij jajka.
W małej misce połącz mieszankę czekolady, buraki i wanilię.
Ubij w kremową mieszankę (mieszanina pojawi się oddzielona).
Połącz mąkę, sodę oczyszczoną i sól; stopniowo dodawać do śmietany.
Wlać do wysmarowanej tłuszczem i posypanej mąką 10 cali. karbowany Pan rury.
Piec w temperaturze 375° przez 45-55 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić na patelni 10 minut przed wyjęciem na ruszt, aby całkowicie ostygł. Przed podaniem posyp cukrem cukierniczym.