Ciasto Bundt z owocami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj Fruity Bundt Cake. Ten przepis jest dla 16 osób. Za 81 centów za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 5 g białka , 23 g tłuszczu i łącznie 448 kalorii . Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i kup sól, mleko, jajka i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 20 minut . Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest możliwe do poprawienia. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Fruity Curry Chicken Salad , Fruity Yogurt Parfait i Gluten-Free Fruity Crumble .
Instrukcje
W misce ubij serek śmietankowy, masło i cukier, aż masa będzie puszysta.
Dodawaj jajka jedno po drugim, dokładnie ubijając po każdym.
Wymieszaj 2 szklanki mąki i proszek do pieczenia, stopniowo ubijając, aż powstanie ciasto.
Wymieszaj orzechy pekan, wiśnie i pozostałą mąkę; wmieszaj do ciasta.
Wlać do natłuszczonej i posypanej mąką formy do pieczenia o średnicy 10 cali.
Piecz w temperaturze 325°C przez 1 godzinę lub do momentu, aż patyczek będzie suchy. Ostudź przez 10 minut; wyjmij z formy na kratkę do całkowitego ostygnięcia.
Wymieszaj cukier puder, mleko, wanilię i sól; polej ciasto.