Ciasto Budyniowe Krem
Ciasto Budyniowe jest bezglutenowe deser. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 875 kalorii, 12g białka, oraz 50 g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz olej, jajka, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Budyniowe Fudgy Mocha, Krem Cynamonowy Pudding, oraz Pudding Czekoladowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Beat pierwszych 6 składników przy niskiej prędkości z mikserem elektrycznym 30 sekund lub do wymieszania. Beat ze średnią prędkością 2 minuty. Wymieszać z czekoladą.
Wlać do lekko nasmarowanej 4-ćwiartkowej okrągłej powolnej kuchenki.
Przykryć i gotować na niskim ustawieniu 4 godzin lub aż ustawić wokół krawędzi, ale nadal miękkie w środku. Wyłącz powolną kuchenkę i odstawić 20 do 30 minut; nie podnosić pokrywy, dopóki nie będzie gotowy do podania.
Podawać z lodami waniliowymi.