Ciasto Budyniowe Cappuccino
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciasta Budyniowego Cappuccino. Ten przepis służy 9 i kosztuje 44 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 289 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka półsłodkich kęsów czekoladowych, ekstraktu z wanilii, mieszanki kawy cappuccino instant i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Budyniowe Mocha Cappuccino, Budyń Cappuccino, oraz Budyń Cappuccino Niskotłuszczowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w 9-calowej kwadratowej patelni do pieczenia i dobrze wymieszaj.
Dodaj mleko, olej i wanilię, mieszając, aż będzie gładka. Wymieszać z kęsami czekoladowymi.
Połącz brązowy cukier i 1/4 szklanki kakao; posypać ciasto.
Połącz mieszankę wody i kawy, mieszając w celu rozpuszczenia.
Wlać mieszaninę kawy na ciasto; nie mieszać.
Piec w temperaturze 350 przez 40 minut lub do momentu, gdy ciasto wróci po dotknięciu lekko w środku.
Podawać na ciepło z 1 łyżką mrożonego jogurtu.