Ciasto Bezowe Pomarańczowe

Ciasto Bezowe Pomarańczowe
Pomarańczowe Ciasto Bezowe zajmuje od początku do końca około 40 minut . Ten deser ma 279 kalorii , 5 g białka i 12 g tłuszczu na porcję. Za 79 centów za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest przeznaczony dla 8 osób. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup skórkę pomarańczową, sól, żółtka i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 24% wyniku , co jest raczej złym wynikiem. Podobne przepisy obejmują pomarańczowe ciasto bezowe , pomarańczowe ciasto bezowe i pomarańczowe ciasto bezowe .

Instrukcje

1
W 2-3-qt. rondelku, wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą i sól. Używając trzepaczki drucianej, stopniowo dodawaj sok pomarańczowy, aż uzyskasz gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
2
Dodać żółtka i dokładnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
3
Dodać sok z cytryny i masło. Gotuj na średnim ogniu, ciągle mieszając, i stopniowo doprowadzaj do wrzenia. Zmniejsz ogień, gdy mieszanina zacznie gęstnieć. Gotuj powoli przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
4
Zdjąć z ognia; wymieszać ze skórką.
5
Gorące nadzienie wlać do muszli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
6
Odstaw, aby na wierzchu utworzył się cienki film.
7
W międzyczasie, w przypadku bezy, ubij białka w małej misce, aż się spienią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Dodaj krem z kamienia nazębnego; ubijaj na wysokich obrotach, aż utworzą się miękkie szczyty. Zmniejsz prędkość do średniej; stopniowo dodawaj cukier, około 1 łyżkę stołową na raz. Ubijaj na wysokich obrotach, aż masa będzie sztywna i błyszcząca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
9
Nałóż bezę łyżką wokół krawędzi nadzienia. Za pomocą szpatułki delikatnie dociśnij bezę do wewnętrznej krawędzi ciasta, dobrze je sklejając. Wiruj bezę na środku ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
10
Piec w temperaturze 350° przez 12-15 minut lub do momentu, aż beza będzie złotobrązowa. Przed podaniem ostudzić na kratce w temperaturze pokojowej przez 2 godziny. Do cięcia użyj ostrego noża zamoczonego w gorącej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe

Polecane wino: Port, Vin Santo, Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce

Port, Vin Santo i Late Harvest Riesling to świetny wybór na ciasto. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno zazwyczaj być słodsze niż potrawa, którą do niego łączysz. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Hunt Country Vineyards Ruby Port Estate Bottled. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Winnica NV Hunt Country Ruby Port Estate butelkowana
Winnica NV Hunt Country Ruby Port Estate butelkowana
Osobisty faworyt naszego dyrektora produkcji wina Jonathana Hunta. Po pracy lub po obiedzie odpręż się, napij się naszego Ruby Port i zrelaksuj się. Wino to charakteryzuje się bogatymi nutami jagód i długim, gładkim finiszem. Nasze gładkie i treściwe Ruby Port zaczyna się od mieszanki win Corot Noir i Chambourcin. Następnie wzmacniamy mieszankę 100% brandy winogronową (destylowaną wódką) i słodzimy ją, aby zapewnić idealną równowagę wszystkich smaków. Podawać w chłodnej temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn