Ciasto bananowo-jagodowe wymaga ok. 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 1265 kalorii, 16G białka, oraz 67 g tłuszczu. Na $3.15 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś banany, bitą polewę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 10 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest solidne. Spróbuj Ciasto Z Kruszonką Jagodową, Brązowy cukier jagodowy chleb bananowy z masłem jagodowym brązowy cukier jagodowy chleb bananowy z masłem jagodowym, oraz Borówka-bananan Ice dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, wymieszać razem Serek i cukier do światła. Przygotować ubitą mieszankę polewową zgodnie z instrukcją pakowania i złożyć do mieszanki serków śmietankowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Umieść warstwę pokrojonego banana na dnie każdej skorupki ciasta. Do każdego ciasta łyżkę połówki masy z serem śmietankowym i równomiernie rozprowadzić. Połówkę ciasta borówkowego polewamy równą warstwą. Wierzch placków przykryć rozmrożoną polewą. Schłodzić do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Do Ciasta Z Jagodami
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek