Ciastka migdałowo-wiśniowe wymagają ok. 55 minut od początku do końca. Ten przepis służy 36 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 117 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cukru, mleka, cukru cukierniczego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Sprawdza się jako niedrogi deser. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Brownies Wiśniowo-Migdałowe, Cherry Crumb Cake {Cherry & Almond-Improv}, oraz Ciasto wiśniowo-migdałowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, masło śmietankowe i cukier. Ubić w jajkach i wyodrębnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepła, Mocna Parzona Kawa
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Dodać syrop czekoladowy i mąkę; dobrze wymieszać. Wymieszać z wiśniami, kokosem i migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Mrożonego Jogurtu O Niskiej Zawartości Tłuszczu I Czekolady
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
( 23)
Posypka W Kształcie Serca
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
3
Wlać do natłuszczonego 13-in. x 9-po. patelnia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4
Piec w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta, a krawędzie odciągną się od boków patelni. Schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat Masła
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół